Hva er Bli Med Hjem?

På messen «Bli med hjem!» får du treffe mulige arbeidsgivere som enten har ledige stillinger eller framtidsutsikter som gjør at det kan være smart å etablere kontakt allerede nå.

Bedrifter, kommuner og andre i regionen er stadig på utkikk etter ny arbeidskraft. Du kjenner alt det bra med Møre & Romsdal, men du vet kanskje ikke hvilke jobbmuligheter du har på «hjemmebane». Bli med hjem tilbyr deg muligheten til å finne det ut!

Og for deg som ikke har noe forhold til Møre og Romsdal fra før, kan du nå få en ny «heimebane» med alle kvalitetene som venter i vårt innovative næringsliv, pulserende kulturliv og friluftsliv.

Vi ser ofte eksempler på at innflyttere, med bakgrunn fra andre steder i inn eller utland, kan etablere nye møteplasser og arbeidsplasser, eller løfte de vi allerede har med nytt blikk og friske tanker.

6. april 2022 kommer vi for andre gang til Oslo, for å friste deg til å bli med hjem! Vi har med over 100 utstillere som er med oss for å hente med seg nye, viktige ansatte til vår region.

Er du en av dem?

Gratis inngang, supre bedrifter, organisasjoner og kommuner - og mange andre folk fra fylket som du kan møte. Dette må bare bli bra!

Program

16:30 Dørene åpnes! Vi serverer wraps og mineralvann så lenge beholdningen rekker.

Messeområdet gir gode muligheter til å møte mange bedrifter på kort tid. Ta med deg CV og bruk anledningen til å bli bedre kjent med potensielle arbeidsgivere - både de du kjenner til fra før og de som er helt ny for deg.

19:00 Musikk ved Knut Marius

19:15 Arrangement avsluttes

Alle som deltar på messen blir automatisk med i trekning av:

  • Tre reisegavekort til verdi av kr 5.000!

  • Signerte drakter fra Møre og Romsdals største fotballklubber!

  • Sesongkort fra Aafk Fortuna!

Hva er veien videre for deg? Kanskje finner du den på Bli med hjem 2022?