Hva er Bli Med Hjem?

På messen «Bli med hjem!» får du treffe mulige arbeidsgivere som enten har ledige stillinger eller framtidsutsikter som gjør at det kan være fint å etablere kontakt allerede nå.

Bedrifter, kommuner og andre i regionen er stadig på utkikk etter ny arbeidskraft. Du kjenner alt det bra med Nordmøre & Romsdal, men du vet kanskje ikke hvilke jobbmuligheter du har på «hjemmebane». Bli med hjem tilbyr deg muligheten til å finne det ut!

Og for deg som ikke har noe forhold til Nordmøre og Romsdal fra før, kan du nå få en ny «heimebane» med alle kvalitetene som venter i vårt innovative næringsliv, pulserende kulturliv og friluftsliv.

Vi ser ofte eksempler på at innflyttere, med bakgrunn fra andre steder i inn eller utland, kan etablere nye møteplasser og arbeidsplasser, eller løfte de vi allerede har med nytt blikk og friske tanker.

På Jobbmessen 24. april kommer vi til Oslo, for å friste deg til å bli med hjem! Vi kommer mannsterke, med mange representanter fra næringslivet i nordvest.

Messen er åpen for alle, fra 17.00 til 20.00, med presentasjon av regionen, underholdning og nettverksbygging.

Vi håper du har lyst å ta turen onsdag 24. april og i fellesskap bli bedre kjent med mulighetene på Nordmøre og i Romsdal. Jobbmessen er et felles arrangement i regi av Molde Næringsforum og Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.